Osmanbey İlkokulu

Vizyon: "Bütün personelimizin okulumuzda çalışmaktan, her öğrencinin bu okulda öğrenim görmekten zevk alması sonucunda çağın gereklerine göre nitelikli eğitim – öğretim ortamı oluşturmak.

Misyon: Biz Kahramanmaraş Osmanbey İlkokulu-Ortaokulu olarak, Öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer Kömür
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://osmanbeyio.meb.k12.tr

Adres - Osmanbey Mahallesi Osmanbey Sokak No1 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş

Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Binamızda Osmanbey İlkokulu ve Osmanbey Ortaokulu birlikte eğitime devam etmektedir. Osmanbey Ortaokulu öğleden önce eğitim vermektedir. Osmanbey İlkokulu öğleden sonra eğitim vermektedir.

Yerleşim Yeri - Osmanbey Mahallesi(Aksu Cezaevi doğusu)

Adres - Osmanbey Mahallesi Osmanbey Sokak No1 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş

Ulaşım Şehir içi 25 numaralı otobüsler Kale dibinden, müze önünden okulumuzun önünden geçmektedir. 32/B ve 30/C numaralı otobüsler okulumuzdan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 9 km uzaklıktadır