Mehmet ŞAŞMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1974 Malatya Darende doğumlu. İlk orta ve lise öğrenimini Darende de tamamladı. !995 yılında Atatürk üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. Aynı yıl Karamanmaraş ili Elbistan ilçesi Hacıhasanlı Köyü ilkokulu"nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 28 yıllık meslek hayatının 18 yılını öğretmenlik 10 yılını da idarecilik te geçirdi. 2008-2013 yılları arasıda Türkmenistan Aşkabat Türk okulu"nda görev yaptı. 2014-2023 yılları arasında Kahramanmaraş Onikişubat Kılavuzlu Abdülgani  Seyithanoğlu İlk/Ortaokulu Müdürlüğü yaptı. 7 Ağustos 2023 den itibaren okulumuzda görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

(505) 385 9786 Eposta